Blog-arkiv

onsdag den 1. august 2012

sneak peak af nyeste køb


her har i lige et lille sneak peak af mit nyeste køb bedre billeder følger senere :) er lige nu på Sjælland har været ved at hjælpe min bror med at flytte de sidste par dage også derfor bloggen har haft lidt stilstand :)

2 kommentarer:

  1. Hej Maria.. Jeg har dig på min hotmail, og kom via den ind på din blog. Det ser ud til det er et spændende tiltag du har gang i (Har dig på hotmail/msn, fordi en af mine veninder en gang købte noget tøj af dig som jeg hentede for hende så vidt jeg husker).
    Nå men, jeg skriver fordi jeg er hobby fotograf og bor i Aalborg - og tænkte vi måske skulle tage et par billeder sammen en dag, da jeg synes du har en fed stil og en god udstråling. Hvis der er interesse fra din side, kan jeg tilføje dig på facebook, hvor du kan se lidt af hvad jeg har lavet :). Mvh Michael

    SvarSlet
  2. Hej Michael :)
    undskyld det sene svar men puha har haft meget at se til med studiestart, som du kan se står min blog desværre også lidt stille lige pt. du kan lige ansøge mig så kan du lige skrive hvad du mere konkret tænkte og måske jeg kan se nogle billeder du har taget?

    de bedste hilsner Maria

    SvarSlet