Blog-arkiv

torsdag den 19. juli 2012

Sommerklar? - blliv det! - part three



I part one fik i nogle tips om pleje af ansigt og i part two omkring kroppen
det her er part three og vil handle om pleje af håret.

Lækkert hår
Hvem vil ikke gerne have et hår, der ser sundt og smukt ud også om sommeren. Derfor skal i huske at beskytte jeres hår mod sommervarmen. Dette da ting som Klor, saltvand og sol er  med til at udtørre ens hår og gør at ens hårfarve falmer. Til at medhjælpe mod dette før skaden er sket, kan man bruge en UV-beskyttende mist på ens fine lokker, som beskytter, plejer og blødgør, når man skal ud i solen. Herudover ligeledes en shampoo, som bagefter vasker alle de ophobninger, der kan komme i ens hår af salt- og klorvand ud igen, og til sidst en maske der er med til at genopbygge, fugte, pleje og reparere ens hår.
Jeg anvender selv schwarzkopf Bc sun protect da jeg synes den gør sit arbejde til en rimelig pris.
Bc sun Protect er nemlig rigtig god til pleje af sol- og saltvandskadet sommerhår. Produkterne tilfører nemlig fugtighed og fornyet energi. Mere detaljeret er det de aktive plejestoffer fra ”ApHinity Technology” som præcist og målrettet arbejder på de beskadigede og negative zoner i håret som gør at dman får et smukt, blankt og velplejet hår hele sommeren.

Alle tre dele til en pris af 447 her
Ellers så kan man få bare sprayen der beskytter i solen til bare 74 kr her





Gode vitaminer til håret

A-vitamin hjælper med at holde din hovedbund sund.
A-vitamin indtages ved følgende madvare: levertran, kød, broccoli, æg, kål, abrikoser, gulerødder, ost, spinat og pærer og drik mælk.
B-vitamin er med til at give stærkt og glasfuldt hår.
B-vitamin indtages ved følgende madvare: B-vitamin findes blandet andet i fuldkornsprodukter, bælgfrugter, mælkeprodukter og rå grøntsager.
C-Vitamin er både godt for huden og håret.
C-vitamin indtages ved følgende madvare: citrusfrugter, kiwi, ananas, jordbær, tomater, grøn peber, melon, kartofler og mørkegrønne grøntsager.
E-Vitamin holder hovedbunden sund da det er rig på antioxidanter, der fremmer cirkulationen i din hovedbund.
E-vitamin indtages ved følgende madvare: E-vitamin findes især i koldpressede vegetabilske olier, hvedekimsolie, kerner, nødder, soyabønner, tørrede bønner og grøn salat.



Olie til håret

Olie til håret som er meget oppe i tiden giver hårstråene et glansfuldt look og et blødt touch. Formålet ved at bruge olie i håret er at opnå et blødt touch og glansfuldt look, som kun olie kan tilføre håret.  Olien skal bare påføres i spidserne for at give et dejligt naturligt og sundt look. Der findes efterhånden en del forskellige olier til håret, men de bedste er for tiden dem der indeholder olie fra det marokkanske Argan træ.

1.  Moroccanoil er den olie der på nuværende tidspunkt er den førende indenfor hår olier, som er olie fra det Marokkanske Argan træ, der virkelig giver liv til dit hår! den koster 299kr. og kan købes her



2. et lidt billigere alternativ kunne være argan secret marokkansk argan olie til 151 kr som kan købes her

Sommerfrisurer 
Synes det er rigtig fint med en sildebensfletning men er ikke særlig god til selv at lave den, men vil prøve engang og det kan i også med dette link  her

En anderledes fletning

Fletninger er som sagt smukke, og der er mange måder at lave dem på her er der en hvor man kan få håret lidt væk fra hovedet

Sådan gør du: Du skal Touper dit hår og giv det lidt saltvandsspray. Herefter skal du lave en sideskilning, og lav så en fletning i hver side, ligesom du ville gøre, hvis du skulle lave en fransk fletning. Herefter kan man samle de to ender i en hestehale, knold eller hvad du lige føler for.



  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar